dinsdag 30 september 2014

Open Ateliers Drimmelen-Dorp

Aanstaande zaterdag is het weer zover: dan stellen kunstenaars in Drimmelen hun huizen/ateliers open om aan het publiek te laten zien wat voor moois ze allemaal gemaakt hebben in het afgelopen jaar.


Ook wij zijn aanwezig, en wel op Dorpsstraat 6. Met al die spulletjes waar jullie ons in de winkel mee bezig hebben gezien.


In de loop van de week volgen nog wat foto's van onze maaksels, maar wil je ze in levenden lijve komen bekijken, bevoelen en/of bemachtigen, kom dan zaterdag of zondag naar Drimmelen. Ook Ria Spuijbroek, de lieve mevrouw die ons handgesponnen en handgeverfde garen verzorgt, zal al spinnend aanwezig zijn. Het is altijd ontzettend gezellig en inspirerend, en Drimmelen is altijd de moeite van een bezoekje waard. Het wordt niet voor niets "De voortuin van de Biesbosch" genoemd. Neem hier maar eens een kijkje voor mooie foto's.


Misschien tot ziens in het weekend!

2 opmerkingen:

 1. Dat is voor jullie ook niet naast de deur; Drimmelen. En nu blijkt dat ik nog iemand die daar exposeert ken, nl Elly Walraven met Raku gestookte keramiek. Zij is een zus van mijn vriendin.
  Dat is dus nog een reden waarom ik graag zou komen, maar ik twijfel of het gaat lukken. Zaterdag heb ik een workshop in Arnemuiden en vanaf de camping naar Drimmelen is zo'n 100 km ....... Twijfel, twijfel.
  Jullie in ieder geval veel succes en plezier gewenst!!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En zondag, Nelleke? Anders loop je al dat leuks mis! Het klinkt in ieder geval wel of je een leuk weekend voor de boeg hebt! Hoe dan ook: veel plezier, en hopelijk tot zaterdag/zondag :o)

  Liefs,
  Annemarie.

  BeantwoordenVerwijderen