maandag 2 februari 2015

The snow is snowing...

Oh boy! Buiten is het nog even echt winter, maar binnen is het het desalniettemin erg gezellig


Zou je niet het liefst meteen in deze sjaal duiken, als je het weer zo buiten ziet?

Dat kan, want vanaf woensdag hebben we pakketjes klaar liggen voor deze heerlijk warme, makkelijk en snel te maken, maar oh zo vrolijk leuke sjaal, die je lekker een paar keer om je nek kunt slaan als het sneeuwt, vriest, ijzelt of regent.

Woensdag meer info!

Wegens ziekte van werkelijk iedereen die ook maar iets met de winkel te maken heeft, lopen we een beetje achter met updates. Als je bijvoorbeeld met smart wacht op een foto van de Retro sjaal die Riet aan het breien is, moet je even wachten tot later deze week. Ondertussen is het, zoals altijd, op onze pagina's op Facebook en Pinterest ook goed toeven. En bovendien bedrijviger :o)

Ik kruip weer lekker met m'n kop thee op de bank, onder een dekentje. Of met mijn kop boven een bak heet water. Onder een handdoek. Beterschap voor iedereen die ook zielig is!

Brrrrrrrr

2 opmerkingen:

  1. Jullie hebben het allemaal flink te pakken. Er liggen nog wat bolletjes te wachten, misschien moet ik het ophalen toch nog even uitstellen om niet ook geraakt te worden door het virus. Beterschap!!
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hardnekkig griepje hebben jullie daar :-(. Dan ben je dubbel blij met een lekkere sjaal en zeker met je warme dekentjes!! Gauw maar weer beter worden!
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen