zondag 18 december 2016

Hervatting der werkzaamheden

Hallo allemaal,

Ik ben hier al zó lang niet meer geweest dat ik niet meer weet hoe dat bloggen nou ook alweer in z'n werk ging! Echt niet. Er staat nog allemaal informatie op dit stekje en dat moet aangepast en nieuwe informatie die je drupsgewijs kunt verwachten...

Maar nu eerst, vlak voor de kerstdagen, even een aankondiging die waarschijnlijk helemaal niet nodig is. Tenzij je de laatste weken op Mars hebt vertoefd, weet je waarschijnlijk al dat Wieke vanaf 2 januari met een gloedjenieuw mee-haakproject gaat beginnen. Het Tunisch Avontuur. Nu verkeer ik in de luxe positie dat ik Wiekes patronen in het Engels vertaal, en ik kan jullie verklappen: het wordt een purrachtige deken. Helemaal op z'n tunisch gehaakt. Iedere week krijg je een heel jaar lang (!) iedere week een nieuw stukje van het patroon, totdat je aan het eind van 2017 dus een mooie deken hebt. Er zijn drie kleurencombinaties om je te inspireren, maar natuurlijk kun je zelf je favoriete kleuren bij elkaar zoeken:

Retro
Summer Pastel
Swimming Pool

Ik heb voor 'Swimming Pool' gekozen, en ik maak 'm met Rowan Felted Tweed. Dat garen hebben we ruim op voorraad. De Catania verkopen we niet, maar er is keuze te over als je iets anders wilt :o)

Op het blog hoop ik jullie een beetje op de hoogte te houden van míjn voortgang. En als je nog niet aangestoken was door het Tunische haakvirus: Pas op, want het is superbesmettelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten